Nincs szükség a Postamesterre

Jelenlegi hely

20

August
1 (szavazat)
2015. August 20. SkyNetwork news

Azaz mégis, de ne vegyen róla tudomást! Ha eddig nem értett a cikkből semmit, az nem az Ön hibája. A történet ott kezdődik, hogy a .hu regisztráció sikerességének egyik követelménye, hogy létezzen a postmaster@ -tel kezdődő email cím. Eddig minden alkalommal, amikor egy tárhelyet létrehoztunk (vagy automatikusan generálta azt a rendszerünk - mondjuk egy online megrendelés után), a domain regisztráció előtt el kellett készíteni a postmaster email címet is a domain névhez. 

A domain regisztrációt felügyelő ISZT továbbra is megköveteli a postmaster email cím meglétét, enélkül nem lehet egy domaint bejegyezni. Mivel azonban ezt túl sokszor felejtetik el ügyfeleink, és mi is számtalan alkalommal estünk már ebbe a hibába, ezért szerverünket úgy állítottuk be, hogy a tárhely létrehozásakor automatikusan készítsen egy postmaster virtuális email címet, amelyet a fő email címére irányítottunk át. 

Így tehát vége a domain regisztrációt megakasztó és bosszantó hibának ("Megint a Postmaster!!!"), valamennyi tárhely létrehozásakor automatikusan létrejön a postmaster@ kezdetű email cím.

Ügyfélszolgálat

HÍRLEVÉL

Értesüljön híreinkről, akcióinkról elsőként!